Северина конечно откри кога ќе биде големата свадба

ДАНИЕЛ Е ЗАЉУБЕН ДО УШИ: Кајмакоски си „ќари“ тетовка (ФОТО)

ЗА НЕА ДОПРВА ЌЕ РАЗБЕРЕТЕ: Оваа млада пејачка од Битола не се шегува (ФОТО)

ДАНИЕЛ СИ „ЌАРИ“ МИСИЦА: Кристина од Тетово е новата љубов на пејачот (ФОТО)

15/11/2013 - 14:11

БОЛКИ ВО БУБРЕЗИТЕ: Калиопи го откажа концертот во Загреб

Во наредните денови ќе ѝ биде извршена ласерска операција

Поради здравствени проблеми, јаки бубрежни болки, Калиопи го откажа концертот во Загреб.

Таа моментално е под надзор на уролог и нејзината состојба полека се стабилизира. Во наредните денови ќе ѝ биде извршена ласерска операција за разбивање на камењата во бубрезите.

(Телеграф.мк/ubavinaizdravje.mk)

Оставете коментар

Коментарот можете да го испратите и користејќи:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*