ЌЕ СЕ СМРЗНЕТЕ: Најстрашната скриена камера (ВИДЕО)

ЌЕ СЕ ЗАДУШЕЛЕ: Мигранти пронајдени во товарен воз во Гевгелија (ВИДЕО)

УЖАС ОД ТУНИС: Го снимал убиецот додека пукал (ВИДЕО)

БЕСМИСЛЕНО: Арапи истрелаа милион куршуми на свадба (ВИДЕО)

10/09/2013 - 19:38

Семафор, црвено светло и... поминува авион

Возите по пат, наидувате на семафор и, нормално, застанувате - чекате зелено светло и тогаш наместо автомобил, пред вас прелетува „возило“ на другиот коловоз


Оставете коментар

Коментарот можете да го испратите и користејќи:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*