ЧОВЕК-ПТИЦА: Летна од голема височина и помина низ тесен отвор на карпа (ВИДЕО)

Се преврте траект крај Филипините, 36 загинати (ВИДЕО)

ЌЕ СЕ СМРЗНЕТЕ: Најстрашната скриена камера (ВИДЕО)

ЌЕ СЕ ЗАДУШЕЛЕ: Мигранти пронајдени во товарен воз во Гевгелија (ВИДЕО)

09/09/2013 - 21:05

Девојкава ќе ве насмее до солзи

Турбофолк, мрдање со гради и гримаси знаат да бидат добар рецепт за смеа

[youtube RJi88L0v9A0 nolink]

Оставете коментар

Коментарот можете да го испратите и користејќи:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*